ZWIJNDRECHT – Hieronder zie je het weekendoverzicht van ATOS RTV. Alle hoogtepunten vind je in een oogopslag! Je kunt de programma’s terugluisteren via het gemist kanaal. 

Vrijdag 4 oktober 

ATOS Night

Tijdens ATOS Night stond de tweede uitzending van MAGICAL HISTORY TOUR op het programma. ATOS Programmamakers Ben Smit, Gert Florusse en Herman Verkerk verraste elkaar en de luisteraars met hun favoriete en vaak onbekende songs uit hun verzameling.

Zaterdag 5 oktober

Bram & Jurgen

Deze zaterdag werd de aftrap gegeven voor de PAKAAN Maand op ATOS Radio. In de eerste uitzending was Richard Schuurmans van PAK AAN Zwijndrecht te gast bij Bram & Jurgen.

Deze maand komen onder meer de wethouder en diverse projecten aanbod. Richard van PAK AAN de aftrap en werd het samenwerkingscertificaat ondertekend.

De Acoustic Cuts waren bij Bram & Jurgen te gast. Ze speelde vijf nummers in de ATOS Studio. Je leerde Sophie en Rosalie beter kennen door de Bram & Jurgen spellen en het social media overzicht. Het laatste halfuur van van het programma Bram & Jurgen stond in het teken van kerst. Zo werd er een kerst-bingo gespeeld, hoorde je kerstmuziek en speelde de Acoustic Cuts Last Christmas.

Zondag 6 oktober

Sport op Zondag

In de uitzending waren Katja en Rob te gast samen met Eva en Sophie van het HSV Zwijndrecht Softbal Aspiranten.

In de uitzending ging het onder meer over het glansrijke kampioenschap wat dit aspirantenteam van HSV Zwijndrecht heeft behaald.

De uitzendingen van ATOS Radio zijn terug te luisteren via deze website onder het kopje ‘Gemist’