ZWIJNDRECHT- Hieronder zie je het weekendoverzicht van ATOS RTV. Alle hoogtepunten vind je in een oogopslag! Je kunt de programma’s terugluisteren via het gemist kanaal. 

Vrijdag 6 september 

De Vrijdagavondshow 

Robin Visser en Marvin van der Burg opende deze vrijdag het nieuwe vrijdagavond programma ‘De Vrijdagavondshow’. Een programma met muziek uit de jaren ’90, ’00 en ’10.

 

Zaterdag 7 september 

Bram & Jurgen

Sophie Kelly was te gast in de uitzending. Ze vertelde over de ZomerOndernemer Dordrecht waar ze aan mee deed deze zomer.

Sophie werd eerste met haar twee ondernemingen Sieradenlijn “Te Amo Azibi” en Socialmedia bedrijf “Soke Socials”. Ze vertelde over de workshops waar ze aan meedeed, over wat ze van andere deelnemers kon leren en over het opzetten van haar twee ondernemingen.

Deze week werd het verjaardagsfeestje van Bram gevierd in het programma Bram & Jurgen.

Naast de vele mensen die in de studio aanwezig waren om dit feestje mee te vieren was Singer/songwriter Celeste Liberty te gast. Zij vertelde over haar avontuur in Londen en liet nieuwe muziek horen die ze live speelde in de uitzending.

Zondag 8 september 

Sport op Zondag

In de uitzending waren Katja en Yolanda te gast. Ze vertelde over de competitie van HSV Zwijndrecht wat nu bezig is. Ook de tegenstanders en de selectie werden besproken.

De uitzendingen van ATOS Radio zijn terug te luisteren via deze website onder het kopje ‘Gemist’