ZWIJNDRECHT- Hieronder zie je het weekendoverzicht van ATOS RTV. Alle hoogtepunten vind je in een oogopslag! Je kunt de programma’s terugluisteren via het gemist kanaal. 

Zaterdag 31 augustus 

ATOS Sport/Zomerparkdag

Op 31 augustus vond de Zomerparkdag plaats in Hendrik-Ido-Ambacht. Het was ook dit jaar weer een gezellig en zonnig evenement.

De Zomerparkdag is een feest van de vrijwilligers in Hendrik-Ido-Ambacht. Er was dit jaar en kleedjesmarkt, braderie, kraampjes van de verenigingen en organisaties van Hendrik-Ido-Ambacht en een podium waar optredens plaatsvonden. Er was dit jaar een speciaal plein ingericht met het thema duurzaamheid. Hier stonden onder meer zonnepanelen, een waterstofauto en je kon afval scheiden.

ATOS Radio was live op de Zomerparkdag aanwezig en deed verslag.

In de uitzending hoorde je ook live verslag van A.S.W.H. de uitspeelde tegen VV Katwijk. Helaas verloren de Ambachters de wedstrijd met 3-0.

Bram & Jurgen 

Charleen en Lisa hebben vier nummers live gespeeld in de ATOS Studio. Beide dames vertelde over hun plannen voor samen muziek te maken, de socials werden besproken en je leerde Lisa en Charleen beter kennen door de Bram & Jurgen spellen.

Zondag 1 september 

Sport op Zondag 

Serge vertelde over afgelopen seizoen toen Groote Lindt net de nacompetitie misliepen, de selectie en versterkingen voor aankomend seizoen en de competitie voor aankomend seizoen.

Nico en Ralph gaan bij VV Heerjansdam de 35+competitie v.v. Heerjansdamopstarten en kwamen in de uitzending hier alles over vertellen. Nico en Ralph vertelde hoe deze competitie in zijn werk gaat en waarom deze opgericht is.

Marco vertelde over de Lucrasoft HIAthlon dat op 14 september gehouden wordt in het Sandelingenpark in gemeente Hendrik-Ido-Ambacht.

Voor meer informatie kan je kijken op de website www.hiathlon.nl.

De uitzendingen van ATOS Radio zijn terug te luisteren via deze website onder het kopje ‘Gemist’