Dennis Smit te gast bij Bram & Jurgen

ZWIJNDRECHT – Zaterdag 13 juni was zanger Dennis Smit en zijn gitarist Etienne Dentro te gast bij ATOS Radio in het programma Bram & Jurgen. Dennis heeft in de uitzending vier nummers live gespeeld en de Bram & Jurgen spellen waren uit de kast gehaald. Daarnaast vertelde Dennis over zijn muziek. In de uitzending waren verder interviews te horen met Edgar Veen van Landvast en de artiesten James Burki en Lien Cornelissen.

Live muziek

Dennis en Etienne speelde vier nummer live in de ATOS Studio. Er waren twee eigen geschreven nummers te horen; “Ver genoeg” en “In Your Eyes”. Daarnaast waren er twee covers te horen; Doe Maar met met nummer “Is Dit Alles” en Gerry Rafferty met het nummer “Baker Street”.

Dennis Smit – Ver Genoeg
Dennis Smit – In Your Eyes
Dennis Smit – Is Dit Alles
Dennis Smit – Baker Street

Bram & Jurgen Spellen

Deze week waren de spellen van Bram & Jurgen weer van zolder gehaald. Dennis en Etienne beantwoordden eerst muzikale vragen in het spel het Bram & Jurgen Rad en aan het einde van de uitzending werd de Bram & Jurgen Bingo gespeeld. Dennis vertelde in de uitzending hoe het zijn muziek ervoor staat en wat de plannen voor de komende periode zijn.

Bram & Jurgen Rad
Bram & Jurgen Bingo
Dennis Smit over zijn muziek

Interviews

In het eerste uur van het programma waren er drie interviews te horen. Edgar Veen van Landvast Alblasserdam vertelde over de bioscoopagenda en welke maatregelen er zijn getroffen zijn in verband met het coronavirus. James Burki vertelde alles over zijn albumrelease en Lien Cornelissen over haar video release.

Interview Edgar Veen
Interview James Burki
Interview Lien Cornelissen

De gehele uitzending is terug te luisteren via het kopje ‘Gemist’ op de website van ATOS RTV