ZWIJNDRECHT- Het vierde seizoen van Bram & Jurgen is op zaterdag 1 februari geopend met het optreden van Coverlover uit Zoetermeer. Coverlover speelde in de uitzending een aantal nummers en deed mee met de vernieuwde Bram & Jurgen spellen. Er waren interviews met Marvin Bergh, Dorona Alberti, James Burki en Emma Beukelman.

 

 

Livemuziek 

Het repertoire van Coverlover is voornamelijk de jaren ’70 maar ze spelen ook nummers die in de afgelopen jaren zijn uitgekomen. Deze avond lieten ze onder meer covers van David Bowie, Gilbert ‘O Sullivan en Steve Harley & Cockney Rebel horen.

Coverlover – Nothing Rhymed (Gilbert ‘O Sullivan) 

Coverlover – Space Oddity (David Bowie)

Coverlover – Sebastian ( Steve Harley & Cockney Rebel)

Spellen

Ook dit jaar zijn er nieuwe spellen toegevoegd aan het programma van Bram & Jurgen. De Bad eendjes en de Ballonnen waarin de dillema’s zaten zijn gestopt. Daarvoor in de plaats is het “Bram & Jurgen Rad” en het “Bram & Jurgen Kraslot” gekomen. De “Bram & Jurgen Bingo” is nog steeds in het programma te horen.

 

Bram & Jurgen Rad 

Bram & Jurgen Kraslot 

Bram & Jurgen Bingo 

 

 

Interviews 

In de uitzending waren diverse telefonische interviews te horen. Marvin Bergh vertelde over zijn nieuwe single en zijn optredens die hij binnenkort heeft. Aankomende vrijdag treedt Dorona Alberti op in Cultureel Centrum Cascade. Ze vertelde over haar affiniteit met James Bond en de filmmuziek. Vrijdag 31 januari kwam Dorona haar nieuwe single uit. Hier werd in de uitzending nog even bij stil gestaan. James Burki sprak over zijn nieuwe single die uitgekomen is in januari en Emma Beukelman over haar evenement “Horen, Zien Zwijgen” van afgelopen zondag.

Interview Marvin Bergh 

Interview Dorona Alberti 

Interview James Burki 

Interview Emma Beukelman 

 

De gehele uitzending is terug te luisteren via het kopje gemist op de website van ATOS RTV