ZWIJNDRECHT – Zaterdag 21 maart was er een nieuwe uitzending te horen van Bram & Jurgen op ATOS Radio. Er was deze week geen live optreden in de studio maar telefonische interviews over het Coronavirus en nieuwe singles die uitgebracht zijn.

Coronavirus

Melanie Barbier van Zwijndrecht voor Elkaar vertelde over de hulpaanvragen die er op dit moment zijn in gemeente Zwijndrecht. Voorbeelden hiervan zijn; hulp nodig hebben bij het boodschappen doen, een belletje met ouderen of de hond uitlaten. Je kunt alle hulpvragen bekijken via de website www.zwijndrechtvoorelkaar.nl. Ronald van der Veen van PIT onderwijs sprak over het afgelaste Passion4Kids in Heerjansdam die op 8 april zou worden gehouden. De nieuwe datum voor dit evenement staat gepland op 31 maart 2021. Naast de afgelaste Passion4Kids vertelde Ronald over hoe de PIT-scholen op dit moment lesgeven aan de kinderen. De Roparun 2020 is ook afgelast. Marco Essenberg, teamcaptain van roparunteam Sterk Staaltje vertelde over hoe zijn team met de afgelaste Roparun omgaat en de verplaatsing van de Paascross naar de zomer van 2020.

Interview Melanie
Interview Ronald
Interview Marco

Interviews artiesten

In tijden van het coronavirus worden er ook nieuwe singles uitgebracht. Francesco Daniel brengt op 23 maart om 19.00 uur zijn nieuwe nummer uit via een livestream op Facebook. Lucky Blue heeft een paar weken geleden hun nieuwe nummer al uitgebracht. Op 18 april hopen zij deze live te spelen in de ATOS studio. Joyce Vanderhoydonck vertelde over haar nieuwe nummer dat ze op 13 februari heeft uitgebracht. Daarnaast sprak ze over de situatie in België, waar de maatregelen momenteel een stuk strenger zijn dan in Nederland.

Interview Francesco
Interview Lucky Blue
Interview Joyce

De gehele uitzending is terug te luisteren via het kopje gemist op de website van ATOS RTV