ZWIJNDRECHT- Zaterdag 7 maart was de eerste uitzending van Bram & Jurgen Live & Cooking in 2020. Tijdens deze uitzending speelde Marvin Bergh vier nummers live in de studio samen met zijn neef Laurent. D66 Zwijndrecht verzorgde een maaltijd in de ATOS Studio. Er werd een voor-, hoofd- en nagerecht klaargemaakt. Interviews waren er met Romiena over een goede doelenactie voor Stichting de Blije Gift, Frederik Daelemans over zijn nieuwe nummer en zangeres Do over haar optreden donderdag 12 maart in Cascade.

Live Muziek

Marvin Bergh speelde in de uitzending vier eigen geschreven nummers. Marvin speelde zelf gitaar en zong. Zijn neef Laurent bespeelde de bas. Marvin begon met zijn nieuwste nummer ‘Bovenop’ daarna volgde de nummers ‘Anders’, ‘Mag Ik’ en ‘Bij Je Raam’.

Marvin Bergh – Bovenop
Marvin Bergh- Anders
Marvin Bergh – Mag Ik
Marvin Bergh- Bij je Raam

Bram & Jurgen spellen

Tijdens de Bram & Jurgen spellen leerde je Marvin en Laurent beter kennen. Bij het spel het Bram & Jurgen Rad werd het jeugdsentiment van Laurent bekend en de Marvin vertelde over zijn werk wat hij in het dagelijks leven doet. Als laatste werd de Bram & Jurgen Bingo gespeeld met verrassende antwoorden.

Bram & Jurgen Rad
Bram & Jurgen Bingo

Live & Cooking

D66 Zwijndrecht verzorgde de eerste Live & Cooking van het jaar 2020. Sabine, Frank en Cynthia bereiden in de studio een drie gangen menu live in de uitzending. Het voorgerecht bestond uit Meloen met gemarineerde courgette en wortelrasp, gevolgd door het hoofdgerecht waar rijst met kerrie en vegetarische stukjes kip werden geserveerd. Het nagerecht bestond uit diverse soorten fruit, met vegetarisch ijs en slagroom in de schil van een sinaasappel.

Voorgerecht
Hoofd- en Nagerecht

Eindoordeel Live en Cooking D66 Zwijndrecht

VoorgerechtHoofdgerechtNagerecht Totaal
8,27,78,1 8,0

Interviews

Deze week waren er drie interviews te horen in de uitzending. Romiena van HobTop events vertelde over de actie die ze doen voor Stichting Blije Gift op 21 maart 2020 in het Meisjeshuis in Delft. Er word deze avond onder meer een loterij georganiseerd met mooie prijzen. Frederik Daelemans vertelde over zijn nieuwe single Turquoise. Zangeres Do treedt aanstaande donderdag 12 maart op in theater Cascade en vertelde alles over haar show en haar muziek.

Interview Romiena
Interview Frederik
Interview Do

De gehele uitzending is terug te luisteren via het kopje gemist op de website van ATOS RTV