Bente Deenekamp te gast bij Bram & Jurgen

ZWIJNDRECHT- Op 15 februari was Bente Deenekamp te gast bij ATOS Radio in het programma Bram & Jurgen. Bente speelde vier nummers live in de ATOS studio en je leerde haar beter kennen door de Bram & Jurgen spellen. Je hoorde verder in de uitzending interviews met Ruben van de band CooCoo en Jason Bouman over zijn theaterconcert aanstaande zaterdag 22 februari in theater Cascade.

Live muziek 

Bente speelde in de ATOS Studio vier nummers. Hiervan was één nummer een cover. Twee nummers die Bente speelde hadden nog geen naam. Haar andere nummer die ze speelde heet ‘Perfect Normal Day’.

Bente – Nummer 1 

Bente- Perfect Normal Day 

Bente – Remember (Cover)

Bente- Nummer 4 

Bram & Jurgen spellen

Je leerde Bente beter kennen door de Bram & Jurgen spellen die gespeelde werden tijdens de uitzending. Deze week werd ook het nieuwe item ‘Bram’s PissebedQuiz’ geïntroduceerd. Hoe dat klonk hoor je hieronder!

Bram & Jurgen Rad 

Bram & Jurgen Dillema’s

Bram & Jurgen Bingo 

Bram’s PissebedQuiz 

Interviews in de uitzending waren er met Ruben van de band CooCoo en Jason Bouman. Ruben vertelde over de Crowdfundingsactie voor hun nieuwe EP, het CooCoofest en het vertrek van Jamie uit de band. Jason treedt aanstaande zaterdag op in Cascade met zijn theaterconcert Bloed Zweet en Tranen. In de uitzending van Bram & Jurgen vertelde hij hier alles over.

Interview Ruben 

Interview Jason Bouman 

De gehele uitzending is terug te luisteren via het kopje gemist op de website van ATOS RTV