ZWIJNDRECHT – Zaterdag 14 maart was er een aangepaste uitzending van Bram & Jurgen te horen op ATOS Radio. Vanwege het Coronavirus was er deze week geen live optreden van de band After Elmer. Er waren wel diverse telefoongesprekken te horen.

Interviews Wouter Mol, Emma Beukelman en Wethouder Ronald de Meij

In totaal waren er zeven telefonische interviews in de uitzending. In het eerste uur vertelde Wouter Mol van de band Out Of Skin over hun nieuwe nummer Ydin. Naast het interview over het nummer Ydin sprak Wouter over de geplande EP release en de optredens die gepland staan. Emma Beukelman hoop volgende week zondag in café Dizzy en optreden te geven van haar eigen werk. De week daarna, op zondag 29 maart zal er een nieuwe editie van Horen, Zien en Zwijgen plaatsvinden. Wethouder Ronald de Meij sprak over de resultaten van het JOGG (Jongeren op Gezond Gewicht) project in gemeente Zwijndrecht. ATOS RTV is partner van JOGG.

Interview Wouter Mol
Interview Emma Beukelman
Interview Wethouder Ronald de Meij

Interviews Dana Gooijer en de band After Elmer

In het tweede uur van het programma Bram & Jurgen vertelde Dana Gooijer over de theatervoorstelling Fame. Deze voorstelling is door het Coronavirus verplaatst van 3 en 4 april naar 13 en 14 juni 2020. Jaap, Jasper, Thomas en Pieter van de band After Elmer spraken onder meer over hun uitgebrachte muziek en EP release.

Interview Dana Gooijer
Interview After Elmer

Interviews Nienke Helmink en Jeremy Lahr

Het laatste uur vertelde Nienke Helmink van Cultureel Centrum Cascade over het annuleren van de voorstellingen. Jeremy Lahr gaat in april 2020 een nieuwe single uitbrengen en er staat ook een album in de planning. Jeremy sprak hierover in de uitzending.

Interview Nienke Helmink
Interview Jeremy Lahr

De gehele uitzending is terug te luisteren via het kopje gemist op de website van ATOS RTV