ZWIJNDECHT- Zaterdagavond 26 september was er een nieuwe uitzending van Bram & Jurgen op ATOS radio. Deze week was Marvin Bergh samen met zijn neefje Laurent te gast in de ATOS Studio. Marvin speelde zijn gehele nieuwe EP ‘Samen’. Telefonische interviews waren te horen met Bronte Lavendel, Nienke Helmink, AISHA en Fauré.

Live Muziek

Marvin Bergh speelde samen met zijn neefje Laurent zijn geheel nieuwe EP ‘Samen’ live in de ATOS Studio. De EP die vrijdag 25 september uitgekomen is, werd bij Bram & Jurgen feestelijk ontvangen met oliebollen. Op de EP staan vier nummers en deze is te beluisteren via de diverse streamingplatforms.

Marvin Bergh- Kijk In M’n Ogen
Marvin Bergh- Ik Wou Dat Je Hier Was
Marvin Bergh- Jouw Avond
Marvin Bergh- Dansen Op Je Kamer
Marvin Bergh- Bij Me Zijn
Marvin Bergh- Safe Bij Mij

Bram & Jurgen spellen

In de uitzending waren de Bram & Jurgen spellen te horen. Marvin en Laurent beantwoordden de vragen die gesteld werden aan de hand van het Bram & Jurgen Rad en de Bram & Jurgen Bingo.

Bram & Jurgen Bingo

Interviews

Er waren deze week vier telefonische interviews te horen. Nienke Helmink vertelde over de aankomende activiteiten in Cascade, Bronte Lavendel over haar nieuwe album die op 10 oktober uitkomt, AISHA over haar nieuwe single die begin deze maand was uitgekomen en Fauré over het winnen van de publieksprijs van podium Z.

Interview Nienke Helmink
Interview Bronte Lavendel
Interview AISHA
Interview Fauré