Nieuwe theatercursussen bij ToBe voor jongeren

STREEKNIEUWS- Na de zomer starten er twee nieuwe, korte cursussen theater voor jongeren in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. Tijdens beide cursussen maken de deelnemers in 15 lessen samen een theater performance. Voor iedereen van 12 t/m 15 jaar is er Muziektheater vanaf 18 september. Op 29 oktober start voor jongeren vanaf 16 jaar de Theaterwerkplaats. Aanmelden kan via www.tobe.nl.  

Bij Muziektheater 12-15 jaar kan alles, zolang spel en zang maar samen komen! Tijdens de lessen wordt er gewerkt met bestaand zangrepertoire, improvisatie zang, ritme en meerstemmig zingen. We maken de connectie tussen zang en theater door bijvoorbeeld technisch zingen te combineren met stemgebruik tijdens het acteren. De les vindt wekelijks plaats op vrijdag van 19.00 tot 20.30 uur en start op 18 september. Meer info & aanmelden: www.tobe.nl/cursus/muziektheater/1/2020.

Verdieping

Theaterwerkplaats 16+ is een uitdagende, verdiepingscursus met professionele coaching op het gebied van acteren, regisseren én theatertechniek. Tijdens de eerste 5 repetities traint de docent de jongeren in het theatermaken. Daarna draaien de rollen om en maken de jongeren samen in 10 repetities een presentatie. De les vindt wekelijks plaats op donderdag van 19.00 tot 21.00 uur en start op 29 oktober. Meer info & aanmelden: www.tobe.nl/cursus/theaterwerkplaats/1/2020.

Start nieuw cursusseizoen ToBe

In de week van 14 september start het cursusseizoen van ToBe weer in het Energiehuis en de Koloriet in Dordrecht en aan de Douwes Dekkerlaan in Papendrecht. We bieden cursussen dans, kunst & design, muziek en theater aan. Ga voor meer informatie over onze cursussen en events naar www.tobe.nl.