Nieuwe programmering op ATOS Radio

ZWIJNDRECHT – Op 1 april zal de nieuwe programmering ingaan op ATOS Radio. Er zullen een aantal aanpassingen plaatsvinden en er zullen een aantal nieuwe programma’s van start gaan.

Nieuwe programma’s
De afgelopen weken zijn er al een aantal nieuwe programma’s van start gegaan. Onder meer zijn dat ‘De Derde Helft’ programma van Wouter de Graaf en Menno Touw over een nabeschouwing van actuele onderwerpen die in het weekend gespeeld hebben, ‘Bram en Rolf’ over actuele gebeurtenissen in de gemeentes van Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht en het programma ‘Studio 6070’ van Joost Kamerman waarin muziek van de jaren 60 en 70 centraal staan. Oldies Special keert na 2 jaar terug op ATOS Radio en zal iedere woensdagavond tussen 20.00-21.00 uur te horen zijn.

Wijzingen programmering
Naast nieuwe programma’s zijn er ook een aantal programma’s verschoven van tijdstip. Het programma ‘ATOS Verbindt’ (zaterdag 18.00-20.00 uur) wisselt van plek met het programma ‘All Out 80’s’ (maandag 20.00-21.00 uur). Bluezy verhuist naar woensdagavond 22.00-23.00 uur. De herhaling van ‘Wij houden het Hollands’ is voortaan op iedere vrijdag van 13.00-15.00 uur te beluisteren.

ATOS Radio voert tweemaal per jaar wijzigingen in de programmering door. Dit is om de kwaliteit van de programmering te waarborgen. Bekijk de gehele programmering op de website van ATOS RTV.