Nieuwe horeca-exploitant in de Ridderhal

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  De familie Lam, de nieuwe exploitant van de horecagelegenheid in sportcomplex De Ridderhal, tekende donderdag 12 januari het huurcontract in Cascade.

In ‘De Ridder’, zoals de nieuwe horecagelegenheid zal gaan heten, zijn naast de verenigingen en sporters ook bezoekers uit Ambacht en omstreken van harte welkom. “Het wordt een plek waar je kan borrelen en loungen. Met een relaxte sfeer, leuk om een drankje te doen. Je kan er gezellig met je vrienden een biertje drinken en een potje poolen op een van de pooltafels”, vertelt Anouk Lam.
Samen met twee zussen runt Anouk sinds augustus 2021 Restaurant Phiacore, dat gevestigd is in De Sophiahal. De exploitatie van ‘De Ridder’ is een familieonderneming waar vier zussen Lam en hun broer bij betrokken zijn. De opening laat nog even op zich wachten omdat de ruimte eerst nog flink zal worden verbouwd. Anouk: “Er komt een nieuwe vloer en een andere bar in en ook de aankleding wordt aangepakt. Het wordt een hippe, trendy uitgaansgelegenheid, echt van deze tijd. Bezoekers zullen het voormalige sportcafé er niet meer in herkennen.” De officiële openingsdatum en de openingstijden van ’De Ridder’ worden na de verbouwing bekendgemaakt.   

Stichting Cascade beheert naast het cultureel centrum ook de Ridderhal en de Sophiahal in Hendrik-Ido-Ambacht, en is vanuit die hoedanigheid verhuurder van de horecagelegenheden in beide sporthallen. “We zijn blij dat we een nieuwe uitbater gevonden hebben voor de Ridderhal”, zegt Marjet van Os, directeur van Cascade. “Met de familie Lam halen we een vertrouwde partij in huis waar we al fijn mee samenwerken. We wensen hen dan ook veel succes met ‘De Ridder’.”