Nieuwe datum Big Rivers bekend

STREEKNIEUWS – Na alle mogelijke scenario’s in overleg met de gemeente bekeken te hebben, is de conclusie getrokken dat het festival niet verschoven kan worden naar een andere datum dit jaar. De nieuwe datum wordt dan ook 16, 17 & 18 juli 2021. 
Vorige week liet de organisatie al weten dat het festival, en bijbehorende side-events zoals de Blues Cruise, niet op de eerder geplande datum plaats kunnen vinden. Helaas hebben zij de conclusie moeten trekken dat het ook niet verantwoordt en mogelijk is om het festival te verplaatsen naar een later tijdstip dit jaar. Het gehele programma wordt zoveel mogelijk doorgeschoven naar volgend jaar. 
Liselotte Gatzen laat weten dat het bijzondere tijden zijn. Na de teleurstelling van de annulering en alle hartverwarmende reacties op social media is ze erg blij om een nieuwe datum aan te kondigen. “Nu hebben we weer iets om naar uit te kijken.” 
Wil je op de hoogte blijven rondom de ontwikkelingen en leuke nieuwtjes? Volg het festival dan via Facebook.com/bigriversfestival of Instagram.com/bigriversfestival

Foto door: Philipp Schulze