Nieuw theaterprogramma Cascade online

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Na een gedwongen stilte vanwege de lockdown is Cascade er klaar voor om weer huurders, gasten en theaterbezoekers te ontvangen in het cultureel centrum. Het culturele leven komt (deels) weer op gang en het programma voor het nieuwe theaterseizoen 2021/2022 staat klaar, de voorpret kan beginnen! 

Als vanouds heeft Cascade een gevarieerd programma in petto waar jong en oud van zal genieten, met onder andere cabaret, comedy, kinder- en familievoorstellingen, theaterconcerten en films. Sinds vorige week staan de voorstellingen van september tot en met december 2021 online. Geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen op de website en alvast hun wensenlijstje samenstellen.
De online kaartverkoop start namelijk later, op woensdag 25 augustus. Cascade heeft de verkoopdatum bewust verschoven naar een later tijdstip omdat er na de zomervakantie waarschijnlijk meer zicht is op de coronamaatregelen die dan gelden. Hiermee hoopt het theater te voorkomen dat gasten, bijvoorbeeld vanwege gewijzigde zaalcapaciteit, alsnog teleurgesteld moeten worden. Om dezelfde reden wordt de tweede helft van het theaterseizoen, van januari tot en met juni 2022, pas medio november bekendgemaakt.

Theaterzaal en zaalruimte
Vanaf september gaan de deuren weer open voor theaterliefhebbers. Het is fijn dat de amateurvoorstellingen en afscheidsmusicals van alle groepen 8 de komende weken in de theaterzaal gewoon door kunnen gaan. Daar hebben zij een jaar naar uitgekeken en hard voor gerepeteerd.
Ook de vaste huurders, waaronder veel verenigingen en hun leden, zijn weer welkom in Cascade, veel van hen hebben hun hobby en het samenzijn enorm gemist. Zakelijke of particuliere huurders die op zoek zijn naar zaalruimte voor hun bijeenkomst kunnen ook weer terecht in een van de tien zalen waar Cascade over beschikt. Gelukkig kan ook weer gebruik worden gemaakt van de horecafaciliteiten, alles uiteraard coronaproof. Als kers op de taart is het dakterras bij mooi weer geopend, een heerlijk plek om te relaxen en uit te kijken over het groene Baxpark.  

Het theaterprogramma is online te zien op de website van Cascade: https://stichting-cascade.nl
Voor meer informatie over zaalverhuur kunt u ook op de website terecht of stuur een e-mail naar planning@stichting-cascade.nl