Zaterdag Open Tuin bij landschapstuin ’t Struweel

Foto: ’t Struweel

RIJSOORD –  Op zaterdag 29 april is er weer Open Tuin bij landschapstuin ’t Struweel. In de tuin vindt u verschillende landschappen representatief voor het oude Hollandse landschap. De wilg staat daar in centraal. Diverse voorjaarsbloeiers staan er nu in bloei, met veel frisse kleuren, en ook de zwaan broedt weer in de vijver.

Iedereen is weer van harte welkom om dit unieke stukje natuur in de Randstad te ervaren. Indien gewenst men ook een korte rondleiding krijgen. Voor, na of tijdens uw wandeling zijn er daarnaast consumpties verkrijgbaar in de kas. Geadviseerd wordt, afhankelijk van het weer, te denken aan goed schoeisel voor de landschapstuin. Aanbevolen wordt om per fiets te komen maar er kan ook geparkeerd worden in het weiland.

Info
Open Tuin bij landschapstuin ‘t Struweel. Zaterdag 29 april van 11.00 tot 16.00 uur. De landschapstuin is gelegen aan Rijksstraatweg 5 te Rijsoord (tussen Zwijndrecht, Heerjansdam, Rijsoord en H.I. Ambacht in). De toegang tot de tuin is gratis. Voor meer informatie kijkt u op http://www.struweel.com/

Bron: ’t Struweel