Nationaal Theaterweekend bij Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Het laatste weekend van januari vieren theaters het Nationaal Theaterweekend. Je geniet voor slechts 10 euro per persoon van theater en ook Cascade doet mee met twee voorstellingen!

Het jonge cabaretduo n00b wordt gevormd door de dames Laura Bakker en Isabelle Kafando. Vorig jaar wonnen zij het Amsterdams Kleinkunst Festival en namen zij de publieksprijs en de Wim Sonneveld-prijs in ontvangst. Nu duiken zij het theater in met hun allereerste avondvullende voorstelling ‘n00b speelt n00b’. Schakelend van de ene naar de andere scène laat n00b je zien hoe weird en lachwekkend de realiteit soms is. Humor in een modern jasje. n00b speelt op zaterdag 28 januari.

Zondag 29 januari heeft Cascade een bijzondere, muzikale belevenis voor het hele gezin in petto. Want wat maakt opera zo bijzonder en wat gebeurt er als er gezongen en gespeeld wordt? ‘Be Opera’ is een voorstelling waarin Ton Meijer vol humor en drama van alles over opera vertelt, terwijl musici en zangers de muziek vertolken. Daar steek je wat van op! Deze muziekvoorstelling is geschikt voor theaterbezoekers vanaf 6 jaar, aanvang 16.00 uur.

Kaarten kosten tijdens het Nationaal Theaterweekend maar 10 euro. Meer info en reserveren via de website:  www.stichting-cascade.nl.

Foto n00b: Mark Engelen