Nacht van gebed in Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT – Vrijdagavond 17 juni 20:00 uur start de jaarlijkse Nacht van Gebed voor de vervolgde kerk. In Zwijndrecht wordt dit georganiseerd door stichting ‘Kerken in Zwijndrecht’.

Dit jaar vindt de Nacht plaats in Nehemia Ministries, H.A. Lorentzstraat 5, 3331 EE Zwijndrecht. Van vrijdagavond tot zaterdagmorgen 6:00 uur is ieder welkom om samen te bidden. Je kunt er ook voor kiezen om een deel van de avond mee te doen. Schuif gerust aan! De avond/nacht is in gebedsblokken ingedeeld. Ieder gebedsblok wordt ingeleid door een filmfragment vanuit diverse landen en eindigt met muziek. N.a.v. de getoonde filmpjes wordt er voor een land waar christenen worden vervolgd gebeden. Het bidden gebeurt in groepjes, maar u/jij mag er ook voor kiezen om alleen te bidden. Het eerste blok zal er namens Open Doors iemand aanwezig zijn en spreken.

ons dan ook gesterkt en gezien voelen als mensen voor ons bidden en tijd maken hiervoor?

In Zwijndrecht wordt de ‘Nacht van Gebed ‘georganiseerd door Kerken In Zwijndrecht (KIZ). De meeste kerken in Zwijndrecht zijn in KIZ vertegenwoordigd. Door over kerkmuren heen te kijken en samen te werken hopen wij o.a. de verbondenheid tussen de verschillende kerken en gemeenten onderling te versterken. Loop rustig binnen en kijk hoe lang je blijven wilt.