Muziek en Cabaret in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Naast de vele activiteiten voor kinderen in Cascade, is er voor volwassenen ook van alles te beleven in de voorjaarsvakantie. Kom genieten van de unieke try-out ‘Muiters!’ van Erwin Nyhoff en Thijs Kemperink en van de geweldige muzikale ode van Petra Berger ‘Tribute to Barbra Streisand’.

Muzikant Erwin Nyhoff stond op Pinkpop en kreeg landelijke bekendheid doordat hij de finale van ‘The Voice of Holland’ wist te bereiken. Cabaretier Thijs Kemperink begon 15 jaar geleden met stand-up comedy in kroegjes waar de bezoekers niet eens wisten dat er opgetreden werd. Het zijn beide podiumdieren die liever kiezen voor geluk en een fijne sfeer, dan voor roem en het grote geld. 
Waar de één goed kan zingen, is de ander een meesterverteller. Deze verrassende en eenmalige samenwerking leidt tot een heerlijke avond over de schoonheid van het leven. Verteld door Thijs, bezongen door Erwin. Vrijdag 4 maart spelen zij de try-out van ‘Muiters!’, aanvang 20.15 uur.


Eindelijk komt ze naar Cascade! De show ‘Tribute to Barbra Streisand’ van Petra Berger werd meerdere keren verplaatst vanwege de maatregelen. Zaterdag 5 maart is het zo ver en kan iedereen met een (eerder gekocht) kaartje eindelijk genieten van deze geweldige avond. Om het repertoire van Barbra Streisand te vertolken, heb je een topzangeres als Petra Berger nodig. Samen met haar band zingt ze klassiekers als ‘The Way We Were’ en ‘Evergreen’, pophits als ‘Woman In Love’ en ‘Guilty’ en nummers uit de films en musicals met Streisand. Tussendoor vertelt Petra over het boeiende leven van deze levende legende. Voor dit geweldige concert zijn nog tickets (à 21,50 euro) verkrijgbaar! Meer informatie en reserveren: www.stichting-cascade.nl/voorstellingen.