Mini-Musical ‘De Kleine Zeemeermin’ in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT–   Tijdens de voorjaarsvakantie gezellig naar het theater? Woensdag 1 maart speelt Theater Terra ‘De Kleine Zeemeermin’ in Cascade. Een muzikale theatervoorstelling naar het bekende sprookje van Hans Christiaan Andersen, geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar.

De leukste liedjes uit de diepe oceaan worden gezongen door de Kleine Zeemeermin met haar schitterende stem en ze vertelt over haar avonturen onder en boven de zee. Ga mee naar de betoverende onderwaterwereld in deze nieuwe mini-musical!

Het Zeepaardje is het verrassingsfeestje van zeemeermin Raana haar zestiende verjaardag aan het voorbereiden. Want vorig jaar, toen ze voor het eerst boven water mocht kijken, is dat helemaal in de vissoep gelopen. Tijdens de voorbereidingen neemt het Zeepaardje ons mee in het bekende verhaal van toen…

Theater Terra maakt al meer dan 40 jaar familievoorstellingen en musicals die te zien zijn over de hele wereld. Bekende voorstellingen van Theater Terra in grote zalen zijn ‘Kikker’, ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ en ‘Peter Pan’. Daarnaast is ‘Kikker zingt en leest voor’ op kleinere locaties te zien, zoals eerder in Cascade! Rondom de voorstelling ‘De Kleine Zeemeermin’ zijn er leuke extra activiteiten voor kinderen, georganiseerd door Just Dymph Kids. Kijk op de website voor meer informatie en aanmelden.

Woensdag 1 maart, 11.00 uur.Meer info en kaarten (à 10 euro) reserveren via de website:  www.stichting-cascade.nl.