Martijn Kardol in Cascade met ‘de situatie’

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Zijn vorige voorstelling ‘Welkom’ kon vanwege de coronamaatregelen helaas niet doorgaan, zaterdag 9 april komt Martijn Kardol toch eindelijk naar Cascade met zijn nieuwe voorstelling ‘De Situatie’.

Deze voorstelling gaat over het omgaan met crisismomenten. Het belooft een hilarische show vol herkenbare anekdotes te worden. Of het nu gaat om het bestrijden van het coronavirus, het oplossen van het klimaatprobleem of keuzestress op Netflix: iedere crisis heeft een grote impact!

Een sombere boodschap van een cabaretier in mineur? Welnee, Martijn fietst er met de lach aan zijn kont doorheen. Behendig switchend van de grote naar de kleine dingen in het leven en de wereld. Daar heeft hij originele en geestige gedachten over. Hij is buitengewoon grappig met alledaagse verhalen uit zijn eigen leven en zijn invalshoeken op actuele zaken. ‘De Situatie’ is een lekker programma van deze verhalenverteller en rasentertainer.

Wat de pers eerder schreef over Martijn Kardol: “…een opvallend evenwichtig programma. Met zelfspot, hilarische observaties en een superieure verteltechniek” (★★★★ Theaterkrant). “Zo veel fijne zelfspot” (★★★★ Volkskrant) Martijn Kardol boeit, vermaakt en prikkelt.  Zaterdag 9 april, 20.15 uur. Kaartjes kosten 18,50 euro. Meer informatie en reserveren: www.stichting-cascade.nl/voorstellingen.

Fotograaf: Aisha Zeijpveld