Marja van Katendrecht in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  ‘Marja’s Dooie Sterren Parade’ is een hartverwarmende en soms ontroerende parade met alle sterren van weleer. De première van deze voorstelling is zaterdag 26 maart naar Cascade.

Marja van Katendrecht is komiek en zangeres. Nederlands Ambassadrice van Rotterdam en koningin van de improvisatie. In de sprankelende, muzikale voorstelling ‘Marja’s Dooie Sterren Parade’ brengt zij een ode aan Nederlandse artiesten die ons zijn ontvallen. Het eerbetoon is hartverwarmend: vol passie en emotie vertelt Marja aan de hand van liedjes en anekdotes over de levens van onder meer Robert Long, Mieke Telkamp, Rudy Carrell, de Zangeres Zonder Naam, Conny van den Bos en vele anderen.


Marja’s Dooie Sterren Parade is een muzikale avond met een lach en een traan. Marja: “Meezingen mag, een tissue en plak cake ligt klaar en stiekem hoop ik op een onvervalste oer-Hollandse polonaise met het publiek. Want dat mag ook!”
Zaterdag 26 maart, 20.15 uur. Kaartjes kosten 20 euro. Meer informatie en reserveren: www.stichting-cascade.nl/voorstellingen.

Foto: Jaap Reedijk