Legends Remastered met ‘The Music of Sting & The Police in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Dit spectaculaire theaterconcert is geheel gewijd aan de muziek van Sting en zijn legendarische band The Police. Vrijdag 13 mei te zien en te horen in Cascade.

De veelzijdigheid waarmee Sting in de loop der jaren zo beroemd geworden is, vormt de basis voor deze unieke avond. Niet alleen zullen bekende nummers als ‘Shape Of My Heart’, ‘Roxanne’, ‘Englishman In New York’ en ‘Message In A Bottle’ de revue passeren, maar ook speciale bewerkingen van onder andere ‘Desert Rose’, ‘Synchronicity I’ en ‘It’s Probably Me’ ontbreken niet. En de eigenzinnigheid, waarmee de muzikanten deze prachtige songs interpreteren, zal keer op keer verrassen en ontroeren. Soms groots en bijna orkestraal, soms klein en intiem.

De band bestaat uit louter topmuzikanten uit de rock-, pop- en jazzwereld. Leadzanger is Ludovique (Luc Devens), een vocale duizendpoot met een ongelofelijke dynamiek en muzikaliteit. Hij werkte samen met veel bekende muzikanten, waaronder ook Dominic Miller, de vaste gitarist van Sting. En dan natuurlijk de bijdrage van de stemkunstenaars van Rock4. Een internationaal bekend en award winnend ensemble, dat al jaren overal in Europa volle zalen trekt met hun indrukwekkende vocale muziek en waanzinnig goede stemmen.

Legends Remastered brengt de muziek van Sting en The Police op unieke wijze naar het theater, deze voorstelling zal voor zowel artiesten als publiek één groot feest worden. Mis het niet!

Vrijdag 13 mei, 20.15 uur. Kijk voor meer informatie en het reserveren kaarten op de website https://stichting-cascade.nl/voorstellingen/voorstellingen

Foto: André Dieterman