Landvast Binnen- & Buitenfilm festival

REGIO – In de week van het Havenfestival organiseert Landvast op donderdagavond 15 september weer de buitenfilm. Deze editie is er niet alleen buiten maar ook binnen is er genoeg te zien. Twee edities lang kon de buitenfilm door Corona geen doorgang vinden, maar nu staan alle seinen op groen. Landvast heeft voor deze avond een geheel vernieuwd programma. Met maar liefst keuze uit 3 verschillende films is er voor een zeer breed aanbod gezorgd.

Maar liefst twee films gaan er deze avond tegelijk in première. Het lang verwachte derde deel van Soof en de prachtige natuurdocumentaire Wolf zullen beide binnen in de bioscoopzalen vertoond worden. Voor diegene die in de buitenlucht film wil kijken vertoond Landvast de heerlijke feelgood film ‘Fisherman’s Friends’.

Welke film u deze avond ook kiest, de ontvangst is op het feestelijk buitenterrein van Landvast. Hier zullen enkele DJ’s van Back to Vinyl zorgen voor de muzikale omlijsting. Verder zullen er diverse stands staan waar u kunt rondneuzen of een drankje kunt kopen. In tegenstelling tot de voorgaande edities is er géén diner bij de buitenfilm. Wel zorgt Landvast voor een heerlijk ijsje of verse stroopwafel, uiteraard mag de popcorn niet ontbreken en zorgen we nog voor iets lekkers in de pauze.

Start van het avondprogramma zal zijn om 19.30 uur zijn, waarbij de films rond 21.00 uur zullen starten. Tickets zijn woensdag 12.00 uur te koop via de website van Landvast www.landvast.nl of per telefoon 078-6912923.

Zoals elke eerdere edities zorgen wij voor de stoelen, maar wilt u echt lekker zitten, neem dan gerust uw eigen stoel mee.