Lampionoptocht en vuurwerk ter afsluiting 85 jaar  Oranjevereniging Heerjansdam

ZWIJNDRECHT – Zaterdag 8 oktober is er een lampionoptocht in Heerjansdam. Deze optocht wordt georganiseerd vanwege het 85- jarig bestaan van de Oranjevereniging van Heerjansdam. Als afsluiting is er een vuurwerkshow.

Het vertrek van de lampionoptocht is vanaf het Dorpsplein om 19.30 uur. Je loopt een route via de bloemenbuurt naar de randweg / fietspad / speelpolder Heerjanneke. Het vuurwerk begint om 20.00 uur en wordt afgestoken vanuit polder Het Buitenland. Na afloop van het vuurwerk gaat de lampionoptocht weer verder.

Fotowedstrijd

Er is deze avond ook een fotowedstrijd. Maak een foto van jouw gezin,(klein)-kind(eren), vriend, vriendin of selfie tijdens de lampionoptocht of de vuurwerkshow en doe een gooi naar één van de 3 leuke prijzen. Een jury zal de foto’s beoordelen. Mail je mooiste of leukste foto naar info@ovheerjansdam.nl. Vergeet niet om je naam en telefoonnummer te vermelden.

Let op: Wanneer je een foto instuurt geeft je Oranjevereniging Heerjansdam toestemming om deze op onze website te plaatsen.

Zie ook onze website www.ovheerjansdam.nl voor actuele en andere informatie.