Ladiesnight Bingo Landvast

STREEKNIEUWS – Op donderdag 21 mei, Hemelvaartsdag, organiseert Thuis@Landvast een online Ladiesnight Bingo. Normaal gesproken is er met regelmaat, speciaal voor alle vrouwelijke filmliefhebbers, Ladies@Landvast. Een ontspannen avondje uit waar u, naast de première van een topfilm, wordt getrakteerd op een drankje, hapje en afwisselende stands met aanbiedingen en acties. Door de sluiting van onze bioscoop en de richtlijnen van het RIVM hebben we deze avonden niet kunnen organiseren.

Het team wat normaal de Ladiesnight avonden verzorgd in Landvast heeft de handen ineen geslagen en hebben een online bingo avond opgezet. Voor €10,- per persoon kunnen online bingokaarten worden aangeschaft. Er zullen drie rondes gespeeld worden en er zijn prachtige prijzen te winnen.

Diverse lokale ondernemers én Landvast hebben prijzen beschikbaar gesteld. Het totale prijzenpakket bedraagt meer dan €500,-. Zo kunt u bijvoorbeeld Lash lift behandeling winnen, diverse cadeaubonnen, leuke pakketten met o.a. föhn en haarartikelen, foto shoots , boodschappenpakket. Kortom, teveel om op te noemen.

Kaarten zijn vanaf woensdag 13 mei vanaf 12.00 uur online te bestellen via www.landvast.online/bingo.

Uiteraard mogen er ook mannen mee doen om de winkansen voor hun vriendin of vrouw te vergroten.

Sinds het uitbreken van de Corona en de verplichte sluiting van de horeca en de bioscoop heeft landvast diverse online activiteiten opgezet. Onder de noemer van Thuis@landvast konden mensen thuis meegenieten naar diverse muzikale evenementen, een paasbingo, kinderdisco en diverse gesprekken van de gespreksmarathon van burgemeester Jaap Paans. Vele duizenden mensen hebben deze activiteiten online gevolgd.

Nu gaat het Landvastteam zich voorbereiden voor de openingsdatum van 1 juni. Ondanks dat landvast blij was dat ze ten tijde van de crisis iets voor de mensen thuis konden betekenen, willen we toch liever de gasten hier bij ons ontvangen. We gaan er alles aan doen om dit veilig te kunnen verzorgen en de mensen een gastvrije middag of avond te kunnen verzorgen.

De plannen en de filmprogrammering zullen de komende dagen bekend worden gemaakt via de website www.landvast.nl