Kunstmin zoekt enthousiaste Drechtstedenaren

STREEKNIEUWS – Kunstmin zoekt enthousiaste Drechtstedenaren met hart voor theater die willen meedenken over de gastvrijheid, het programma, en de zichtbaarheid van Kunstmin. Er worden belangstellenden gezocht in diverse leeftijdsgroepen. Kunstmin is benieuwd wat er leeft en waar behoefte aan is.

Het woord is aan het publiek
Kunstmin staat direct in verbinding met de mensen die leven en werken in de stad en de regio via de zogeheten netwerken. Met de leden van de netwerken gaat Kunstmin regelmatig in gesprek over het programma, de gastvrijheid, bereikbaarheid en zichtbaarheid van Kunstmin. Zo ontwikkelt het theater zich in dialoog met de bezoekers en met de stad en de regio. Netwerkleden zijn meestal ook betrokken bij het maken van extra programma’s voor aanvang of na afloop van een voorstelling, ter verdieping of vermaak.

Wil je meepraten, meld je aan
Iedere Drechtstedenaar vanaf 14 jaar die het interessant vindt zich aan te sluiten bij een van de netwerken van Kunstmin om te brainstormen en plannen uit te voeren, kan zich aanmelden via programmering@kunstmin.nl, o.v.v. ‘ interesse Kunstmin netwerk’ met naam, leeftijd en woonplaats.