Kunstmin lanceert Club van 2020

STREEKNIEUWS- Vandaag lanceert Kunstmin, hét podium van de Drechtsteden dat eveneens tijdelijk de deuren heeft moeten sluiten vanwege de Corona-maatregelen, de Club van 2020.

Bezoekers, en iedereen die Kunstmin, kunst & cultuur een warm hart toedraagt, worden van harte uitgenodigd eenmalig, en zonder verdere verplichtingen, in dit uitzonderlijke jaar 2020 een bedrag van 20 euro of een veelvoud daarvan aan Kunstmin te doneren. De donatie gaat rechtstreeks naar de programmering van Kunstmin en draagt ertoe bij dat Kunstmin er ook straks weer kan zijn, voor iedereen. Doneren kan online, via www.kunstmin.nl

Kunstmin toont en produceert theater, ook in tijden van corona

Ook in deze uitzonderlijke tijd is Kunstmin nog steeds, achter de schermen, actief. Zo presenteert Kunstmin online voorstellingen van landelijke artiesten via KUNSTMIN TV en ging maandag 20 april jl. de uitzending van een speciale reeks korte, opgenomen, afleveringen van vijf Kunstmin Live theatertalkshows, vanuit Kunstmin, van start. Prominente Dordtenaren (zoals burgemeester Wouter Kolff, en Peter van der Meer, voorzitter van het Albert Schweitzer Ziekenhuis) én Dordtse artiesten komen daarin aan bod. Uitzendingen volgen nog op 24 april, 26 april en 28 april, vanaf 20:00 uur via www.kunstmin.nl

Alle uitzendingen van Kunstmin Live online zijn (terug) te zien op Kunstmin TV, via www.kunstmin.nl Met deze producties draagt Kunstmin in corona tijden bij aan onmisbare verstrooiing, verdieping en verbinding, zij het op (meer dan) 1,5 meter afstand. Juist nu zijn afleiding en inhoudelijke verhalen hard nodig.  

Kunstmin is hét theater in de regio Drechtsteden en programmeert meer dan 250 voorstellingen per jaar in vier theaterzalen: de Grote en de Kleine Zaal in de Schouwburg en Ketel 1 en Machine 3 in het Energiehuis. Kunstmin is een stichting zonder winstoogmerk en wil een zo groot mogelijk publiek laten genieten van kunst en cultuur op prachtige, historische locaties.