Zomerconcert door het Drechtsteden Jeugdorkest

DORDRECHT – Het Drechtsteden Jeugd Orkest (DJO) geeft op zaterdag 1 juli twee Zomerconcerten in Ketel 2 in het Energiehuis in Dordrecht. Het concert, met klassieke ‘zomerse’ muziek is inmiddels een mooie traditie geworden bij ToBe.

Tijdens dit concert speelt het Het Drechtsteden Jeugd Orkest samen met ongeveer 20 oud-deelnemers en gastmusici ‘zomerse’ muziek en kun je luisteren naar de favoriete muziekstukken van de dirigent. Ook treden de dansers van docente Grace van Gilst op. Het orkest staat onder leiding van dirigent Casper van Nugteren.

Afscheid
Het wordt een extra bijzondere avond omdat het voor dirigent Casper van Nugteren zijn laatste concerten als dirigent van het DJO zijn. Casper, docent fagot en dirigent van het Drechtsteden Jeugdorkest en het Drechtsteden Jeugdensemble gaat met pensioen na een prachtige carrière van 32 jaar bij ToBe.

Het Drechtsteden Jeugdorkest
Het DJO bestaat uit gevorderde muziekleerlingen. Het orkest, dat regionale en landelijke bekendheid heeft, houdt zich bezig met het klassieke symfonische repertoire. Ze repeteren iedere vrijdagavond in het Energiehuis. Meer informatie over het Drechtsteden Jeugdorkest is te vinden op www.tobe.nl

Info
Twee zomerconcerten door het Drechtsteden Jeugd Orkest
Aanvang:  om 19.30 uur en om 21.00 uur.  
Locatie: Ketel 2/Energiehuis,  Noordendijk 148 Dordrecht
Kaarten à € 5,- (€ 3,50 tot en met 20 jaar) zijn te koop via de agenda van Tobe.

Bron Tobe