Koningsdag Zwijndrecht 2021

ZWIJNDRECHT – De stichting Koningsfeesten Zwijndrecht is druk bezig met het samenstellen van het programma van de Koningsdag 2021. Zoals het er op dit moment uitziet zal Nederland deze heugelijke dag wederom met de dan geldende maatregelen moeten plaatsvinden.

Het bestuur van stichting Koningfeesten Zwijndrecht doet dit best wel wat. De stichting zou graag weer iets willen organiseren. De activiteiten kunnen alleen doorgaan als het coronavirus is overwonnen, het weer veilig is om elkaar vast te pakken, gezellig over de oranjebraderie kunt struinen en de kinderen weer in de draaimolen kunnen stappen.

Helaas heeft bijna iedereen er mee te maken gehad en onze gedachten gaan ook uit naar de vele mensen bij wie er corona in de familie is geconstateerd. Daarnaast ook naar de vele ondernemers die hun deuren niet mogen openen.

Binnen het bestuur van Koningsfeesten Zwijndrecht zijn er tal van mogelijke festiviteiten besproken die veilig georganiseerd kunnen worden. Een van de programma onderdelen is het uit brengen van een speciale editie Koninginnedag/Koningsdag Zwijndrecht Oranje-boekje.

Hiervoor is stichting Koningsfeesten op zoek naar oude foto´s van van de Koninginnedag van Koningin Wilhelmina tot aan de Koningsdag van 2021. Daarnaast is de Stichting ook geïnteresseerd in verhalen en ervaringen van de Koninginnedag van vroeger of over een gebeurtenis van de afgelopen jaren.

Kent of bent je iemand die oude foto´s heeft of een verhaal wilt delen kunt u contact opnemen via koningsfeestenzwijndrecht@gmail.com