Koningsdag 2021 Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT – Koningsfeesten Zwijndrecht organiseert ook dit jaar tijdens Koningsdag weer diverse feestelijke activiteiten in Zwijndrecht. De afgelopen periode is het bestuur druk bezig geweest om deze activiteiten te organiseren.

Vorige week werd het eerste exemplaar van het Oranje Geschiedenisboek van Zwijndrecht door bestuursvoorzitter Kees Schilten aan Burgemeester Van der Loo van Zwijndrecht overhandigd. In dit boek staan diverse verhalen en foto’s van de afgelopen jaren hoe Koninginnedag en Koningsdag werden gevierd in deze gemeente. Er zijn nog enkele van deze exemplaren af te halen op het gemeentehuis van Zwijndrecht.

De reguliere Koningsdag zoals deze in Zwijndrecht wordt georganiseerd met een braderie, een feesttent en kermis zullen door de coronamaatregelen helaas niet doorgaan. Hiervoor in de plaats organiseert Koningsfeesten Zwijndrecht activiteiten die je in- en rond je huis kunt doen. Onder meer kon je de afgelopen weken aanmelden voor een optreden van clown Zassie, een online bingo voor kinderen en volwassenen en een van de 500 speelpakketten. Deze inschrijvingen zijn inmiddels gesloten.

Via de website van Koningsfeesten Zwijndrecht kan je meer informatie vinden over de Koningsdag 2021 in Zwijndrecht.