Koningsdag 2021 Hendrik-Ido-Ambacht

HENDRIK-IDO-AMBACHT – In 2021 heeft Oranjevereniging Wilhelmina- Juliana diverse activiteiten georganiseerd voor de Koningsdag die plaatsvindt op dinsdag 27 april.

Hendrik-Ido-Ambacht staat erom bekend dat er rondom Koningsdag veel diverse activiteiten worden georganiseerd zoals een braderie, optreden van artiesten bij het Sophiapark en sport en spel activiteiten. Helaas kunnen deze door de corona net als in 2020 geen doorgang vinden.

Om 27 april toch een feestelijke dag te maken zal de Oranjevereniging van Hendrik-Ido-Ambacht diverse activiteiten organiseren. Zo is de de sinds 2006 jaarlijkse Breakfastrun- en walk weer van de partij. Je kunt deze route afleggen door Hendrik-Ido-Ambacht. Let wel op deze route zal wel anders zijn dan andere jaren. Vanaf 10.00 uur starten de de speelactiviteiten zoals je straat versieren, een kleurplaat kleuren of stoepkrijten. Bij diverse activiteiten kun je prijzen winnen.

Er is ook een draaiorgel en er zijn twee rijdende podia in Hendrik-Ido-Ambacht. Op de podia zijn optredens van Six String Society en Troubadour Rop.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Oranjevereniging Wilhelmina-Juliana.