Kom kennismaken met Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel

ZWIJNDRECHT – Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel nodigt iedereen tijdens de landelijke Week van de Open Clubbijeenkomsten uit op 7 april. Met deze open clubbijeenkomst wil de Rotary mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met Rotary.

De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in haar lijfspreuk ‘Service above Self’. De Rotary doet dat actief en maakt dat samen zichtbaar. De Rotery Waal en Devel zijn People of Action. Iets van jezelf geven, dienstbaar zijn. De Rotary Waal en Devel zet zich in voor goede doelen in Zwijndrecht, maar ook ver daarbuiten. 

Rotary is een internationale organisatie. In bijna alle landen ter wereld vind je Rotaryclubs. Samen met andere clubs realiseren Rotarians internationale projecten om de grootste uitdagingen van onze tijd aan te pakken.

Bij de Rotary wordt er de professionele kennis uitgewisseld, vertellen ze over hun vak en luisteren naar interessante en veelzijdige presentaties tijdens de clubbijeenkomsten. Op het persoonlijke vlak is de Rotary een waardevol klankbord voor elkaar. Lid zijn van Rotary verrijkt je leven: je helpt actief mee om het verschil te maken en je sluit vriendschappen voor het leven. 

Open clubbijeenkomst
Je bent van harte welkom op de open clubbijeenkomst. De ontvangst is om 17.45 uur in het Develpaviljoen, Parklaan 1 in Zwijndrecht. Ze laten je graag kennismaken met Rotary en hebben daarnaast ook een interessante spreker, Edwin Boerman, gevonden die een presentatie zal geven over het energielabel.

De bijeenkomst is om 20.00 uur afgelopen. Aanmelden kan tot 6 april 12.00 uur via …. Telefoon 06-5105 4163 of e-mailadres rotary.zwijndrecht.waalendevel@gmail.com (de bijeenkomst is inclusief maaltijd, drankjes zijn voor eigen rekening).

Meer informatie over Rotary kun je vinden op www.rotary.nl/zwijndrechtwaalendevel