Koffiecantate in Biesboschmuseum

WERKENDAM – U kunt op zaterdag 25 februari genieten van een fantastisch concert, en dat op een werkelijk idilische lokatie: het Biesboschmuseum. U hoort daarin Bachcantates, maar ook artistieke improvisaties met meesterhoboist Robert de Bree, maar ook werk van Vivaldi. Daarbij hoort u het Orion Barok ensemble.

Soliste is de Beierse sopraan Anna Bachleitner, gespecialiseerd in oude muziek en, zoals de Südbadische Zeitung schrijft: “een zeer flexibele stemkunstenaar en rijkelijk uitgerust met genuanceerde klankkleuren en expressie.” Voor de seizoenen 2022-2024 zal Anna deelnemen aan het programma “Young Bach Fellow” van de Nederlandse Bachvereniging. Daarnaast bariton Sietse van Wijgerden, Ook leider van het ensemble. Verder hoort u de cantate ‘Ich geh und suche mit Verlangen’ maar tegelijk is het een verkapt orgelconcert: door de gehele cantate hoort u een virtuoze orgelpartij gespeeld door Karel Demoet, cantor/organist van de Nicolaikerk in Utrecht.

Toegang is €15.-/ jeugd tot en met 18 jaar €5.- (inclusief reserveringskosten). En, we drinken koffie! Voor reserveren  www/klassieke-klasse-muziek.weebly.com. Aanvang van de cantate is 20.00 uur.

foto: sopraan Anna Bachleitner,, (foto gemaakt door Ruth Bruckner).