DORDRECHT- Niets te doen in de zomervakantie? Op donderdag 25 juli is er weer een leuke Kinderdag bij ToBe in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. Kinderen van 6 tot 12 jaar zijn dan van harte welkom voor leuke workshops Dans, Kunst & Design en Theater en een film. Kaartjes kosten € 10,00 per dag

Alle kinderen volgen over de gehele dag drie workshops: Dans, Theater en Kunst & Design, waarbij ze met een mooi kunstwerk naar buiten gaan. We starten om 09.00 uur met de film en sluiten rond 15.15 uur de dag af.

Workshops

Dans: We gaan dansen op leuke liedjes! Dans mee op oude én nieuwe manieren. Het allerbelangrijkste tijdens deze workshop: we dansen samen! 
Kunst & Design: Diepzeemonsters tekenen: De diepzee is het gedeelte van de zee waar geen zonlicht doordringt, het is daar pikkedonker! En toch is er leven in deze donkerte: monsterachtige of juist sierlijke wezens bevolken de diepte. Sommige wezens geven zelfs licht! We gaan ons eigen diepzeemonster tekenen in het kinderatelier, natuurlijk met een kunstige draai…

Theater: Spelenderwijs maak je kennis met theater. We doen leuke spelletjes en leren zo ook de basisprincipes van toneelspelen. We maken bijvoorbeeld kennis met het spelen van emoties en gaan aan de slag met het maken van een scène.

Het wordt een dag vol plezier en met nieuwe ontdekkingen!

Kaartverkoop

Een kaartje voor de Kinderdag kost € 10,00  per kind. De kaartjes zijn te koop via www.tobe.nl/agenda en aan de kassa van het Energiehuis.