Kinderdag bij ToBe in de voorjaarsvakantie

DRECHTSTEDEN – Niets te doen in de Voorjaarsvakantie? Op donderdag 28 februari is er weer een leuke Kinderdag bij ToBe in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. Kinderen van 6 tot 12 jaar zijn dan van harte welkom voor leuke workshops Dans, Kunst & Design en een theatervoorstelling. Kaartjes kosten € 10,00 per dag.

Alle kinderen volgen over de gehele dag drie workshops: Showdance, Striptekenen en Vlekkenbeesten maken, waarbij ze met een mooi kunstwerk naar buiten gaan. We starten om 09.00 uur en sluiten rond 15.15 uur de dag af.

Workshops
Striptekenen: In het kinderatelier ontwerp je je eigen stip-kubus. De kubus is een grappig spelletje waar de stripfiguurtjes onderdeel van zijn!
Vlekkenbeesten: Hoe zien deze er in jouw verbeelding uit? Hebben ze lange krulstaarten, scherpe tanden of hebben ze een hele zachte vacht? Met ecoline en waterverf experimenteer je met pipetten, sponzen, kwasten en rietjes hoe je jouw beest de mooiste kleuren kan geven. Trek wel oude kleren aan, anders heb je straks een vlekkenbeest op je shirt of broek!.
Showdance: Heb jij zin om coole moves te doen op muziek van nu? Showdance zorgt voor een spectaculaire opening of afsluiting van bijvoorbeeld een theatervoorstelling of opening van een live-tv-show. Je werkt aan een spetterende choreografie op een bekend liedje! Lekker bewegen en stralen staat centraal tijdens deze swingende dansworkshop.

Het wordt een dag vol plezier en met nieuwe ontdekkingen!

Kaartverkoop
Een kaartje voor de Kinderdag kost € 10,- per kind. De kaartjes zijn te koop via www.tobe.nl/agenda en aan de kassa van het Energiehuis.