Kinderdag bij ToBe in de meivakantie

ToBe Kinderdag radio ATOS RTV

STREEKNIEUWS – Niets te doen in de Meivakantie? Op donderdag 2 mei is er weer een leuke Kinderdag bij ToBe in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. Kinderen van 6 tot 12 jaar zijn dan van harte welkom voor leuke workshops Dans, Kunst & Design en Muziek en een film. Kaartjes kosten € 10,00 per dag.

Alle kinderen volgen over de gehele dag drie workshops: Dans, Muziek en Kunst & Design, waarbij ze met een mooi kunstwerk naar buiten gaan. We starten om 09.00 uur met de film en sluiten rond 15.15 uur de dag af.

Workshops
Dans: Wil jij ook zo leren dansen als in een videoclip of in een musical? Kom dansen met strakke en hippe bewegingen op bekende liedjes! Het is niet alleen leuk om te doen maar ook nog eens heel goed voor je conditie!

Kunst & Design: Je favoriete dieren verstoppen zich tussen de bladeren. Een ondiepe kartonnen doos wordt omgetoverd tot spannende jungle-dierentuin. Maak in het kinderatelier je eigen 3D teken-kunstwerk!

Muziek: In de workshop muziek en film bekijken we de invloed van muziek op beeld. Je gaat zelf geluidseffecten maken bij film door middel van muziekinstrumenten.

Het wordt een dag vol plezier en met nieuwe ontdekkingen!

Kaartverkoop
Een kaartje voor de Kinderdag kost € 10,00 per kind. De kaartjes zijn te koop via www.tobe.nl/agenda en aan de kassa van het Energiehuis.