Kinderactiviteiten in Cascade tijdens de Kerstvakantie

HENDRIK-IDO–AMBACHT – De kerstvakantie komt eraan! Leuk om nu al gezellige uitjes te plannen voor het hele gezin. In Cascade draait een film van de Minions en is er een speciale wintervoorstelling van Meneer Monster!

In de film ‘Minions: hoe Gry een superschurk werd’ zien we hoe de grootste superschurk ter wereld zijn iconische Minions ontmoet en met hen de meest verschrikkelijke crew uit de filmgeschiedenis vormt.

De film is geschikt voor kijkers vanaf 6 jaar, duurt 1,5 uur en is Nederlands gesproken. Woensdag 28 december, aanvang 14.00 uur, kaartjes kosten 6 euro.

De voorstelling ‘De Winter Gruffalo’ van Meneer Monster is een bewerking van het meesterlijke kinderboek. Het is een spannende, fysieke slapstickvoorstelling voor iedereen van 3 jaar en ouder. De kinderen zitten niet op de tribune, maar rondom het podium met hun neus bovenop de actie. Aan het eind van deze wintervoorstelling is er een sneeuwballengevecht, dus neem je muts en handschoenen mee! Vrijdag 30 december, aanvang 11.00 uur. Kaarten kosten 13,50 euro. Rondom de familievoorstellingen zijn er activiteiten voor kinderen, in samenwerking met Just Dymph Kids.

Kijk op de website voor meer informatie en reserveren: www.stichting-cascade.nl