Kinderactiviteiten herfstvakantie bij Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  De herfstvakantie komt eraan! Ga voor gezellige uitjes met de kinderen naar Cascade, samen lekker genieten van de voorstelling ‘Hé, wie zit er op de wc?’ of de superleuke kinderfilm ‘Clifford De Grote Rode Hond’.  

Wie kent ze niet? De hilarische prentenboeken ‘Hé, wie zit er op de wc?’ en ‘Retteketet! We gaan nog niet naar bed!’ van Harmen van Straaten. Twee boeken vol humor waarin een jongetje ons meeneemt in zijn wereld van knuffels die heel nodig naar de wc moeten en allerlei gekkigheden verzinnen om maar niet naar bed te hoeven. De voorstelling ‘Hé, wie zit er op de wc?’ van Vanaf2 Producties is gebaseerd op deze prentenboeken. Acteur en poppenspeler Alexander Brouwer brengt de prenten tot leven in een fysieke theatervoorstelling vol verrassingen en humor. Deze voorstelling speelt op woensdag 26 oktober, aanvang 16 uur. Geschikt voor kinderen van 2 t/m 6 jaar.

De kinderfilmmiddag is op donderdag 27 oktober, aanvang 15.00 uur. De superleuke kinderfilm ‘Clifford De Grote Rode Hond’ gaat over Emily die van een magische dierenbeschermer een kleine, rode puppy krijgt. Ze had nooit verwacht dat dit een gigantische hond van wel 3 meter hoog zou worden! Samen beleven ze veel spannende avonturen in de grote stad New York, waar Clifford laat zien dat er op de wereld voor iedereen plek is. Deze film is NL-gesproken en geschikt voor kijkers vanaf 6 jaar.

Meer info en reserveren: www.stichting-cascade.nl

Illustratie Harm van Straaten/Uitgeverij Leopold.