Kinderactiviteiten bij Cascade in Voorjaarsvakantie

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  De voorjaarsvakantie komt eraan! Voor kinderen van alle leeftijden zijn er allerlei leuke dingen te doen in Cascade, bekijk het complete programma op www.stichting-cascade.nl


Do-re-mi-ka-do is een dansvoorstelling (voor kinderen vanaf 2 jaar) van dansgezelschap de Stilte. Bij deze voorstelling mogen de toeschouwers rondom het podium plaatsnemen op de kussentjes die klaarliggen. Deze voorstelling speelt woensdag 2 maart, 16.00 uur. Kaartjes kosten 10 euro.

Tijdens de kidsfilmmiddag op donderdagmiddag 3 maart draait de film ‘De Flummels’ (6+). Een kaartje voor de film kost 6 euro. Op beide dagen zijn er een uurtje voor aanvang en na afloop  leuke extra activiteiten voor kinderen zoals schminken en maskers maken, in samenwerking met Just Dymph Kids.

Vrijdag 4 maart om 10.00 uur is er weer een Ukkieconcertje, het leukste muzikale avontuur voor de allerkleinsten (tot 4 jaar). Kinderen kunnen hun emoties kwijt in muziek: liedjes maken blij, geven rust of bieden troost. Tijdens een Ukkieconcertje kunnen ze kennismaken met verschillende muziekinstrumenten en lekker zingen, springen en dansen. Een kaartje kost 7,50 euro voor een ouder met kind.

Ernst, Bobbie en de rest, de grootste kinderhelden van Nederland, komen met hun nieuwe meedoe- en meezingvoorstelling voor het hele gezin naar Cascade. Deze familieshow speelt zondag 6 maart twee keer, namelijk om 14.00 uur en om 16.00 uur. Kaartjes kosten 17,50 euro. Zoals gewoonlijk staan grappen, avontuur en spanning centraal. En natuurlijk komen alle bekende Ernst en Bobbie-hits ook voorbij! Meer info over alle kinderactiviteiten en voorstellingen vind je op de website. en reserveren kan via www.stichting-cascade.nl.

Foto: Hans Gerritsen