Kiboe-hoeve bestaat 50 jaar

ATOS RTV Kiboe-Hoeve 50 jaar

ZWIJNDRECHT – Dit jaar bestaat de kinderboerderij in Zwijndrecht 50 jaar! Om dat te vieren organiseert de kinderboerderij een tekenwedstrijd voor alle groepen 3 tot en met 8 van alle basisscholen in Zwijndrecht.

De opdracht aan de kinderen is om te tekenen hoe kinderboerderij er in de komende 50 jaar uit zou kunnen zien. Welke dieren kun je vinden? Hoe zien de hokken eruit? De drie mooiste tekeningen uit de klas doen mee aan de wedstrijd. De juf of meester helpt mee om de 3 mooiste ontwerpen uit te kiezen. De klas met de mooiste tekening wint met de hele klas een uitje naar de Belevenisboerderij in Schieveen!
Inleveren kan tot en met vrijdag 26 april 2019 bij de kinderboerderij of aan de receptie van het gemeentehuis onder vermelding van PAKAN! Tekeningen moeten voorzien zijn van de naam van de school en de groep.

Daarnaast is de lente begonnen op de kinderboerderij. De eerste dwerggeiten en schapen lammetjes zijn geboren. Er zullen de aankomende weken nog veel meer jonge dieren worden geboren. Komt u snel bij de jonge dieren kijken? De boerderij is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00. De kinderboerderij is gevestigd aan de Parklaan 7 in Zwijndrecht. Voor het laatste nieuws kijk eens op onze Facebook of Instagram.