Johan Limberger nieuwe lijsttrekker CDA Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT- Johan Limberger is gekozen als lijsttrekker voor de komende verkiezingen van het CDA Zwijndrecht/Heerjansdam. Johan zal het stokje overnemen van Evert Jan van de Mheen.

Johan is geen onbekende in Zwijndrecht, in Heerjansdam en bij het CDA. Sinds 2014 zit hij in de Zwijndrechtse raad. Ook is Johan actief als vrijwilliger bij het sport- en verenigingsleven. Max van de Pol, voorzitter van de CDA afdeling: “Ik heb er vertrouwen in dat we ons samen met Johan als lijsttrekker, de komende periode opnieuw in gaan zetten voor de inwoners van Zwijndrecht.”

Johan Limberger gaat met veel energie en enthousiasme deze uitdaging aan. Het CDA is volop bezig met de voorbereiding van de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Johan is ambitieus: hij wil stappen maken op het gebied van woningbouw, sociale problematiek en duurzaamheid.

“We vinden het belangrijk om plannen en problemen samen met de inwoners aan te pakken. De kloof tussen de inwoners en de gemeente moet kleiner worden.” De afdeling bereidt zich voor om een lijst vol enthousiaste kandidaten te presenteren.

Het CDA Zwijndrecht Heerjansdam heeft veel vertrouwen in Johan en kijkt vol energie uit naar de verkiezingen en de nieuwe periode.