Jeugdtheaterschool speelt Wat we voelen

STREEKNIEUWS – ToBe Jeugdtheaterschool speelt op donderdagmiddag 28 februari en zaterdagmiddag 2 maart de theatervoorstelling ‘Wat we voelen’ in het Energiehuis, Noordendijk 148 te Dordrecht.

De spelers nemen deel aan de talentgroep Jeugdproductie (10-12 jaar) van de Jeugdtheaterschool. Wekelijks volgen zij zang-, dans en spellessen. Sinds oktober repeteerden zij voor deze voorstelling onder regie van Annelies Hoeneveld.

Wat we voelen
De afgelopen maanden zijn de spelers van de Jeugdproductiegroep op zoek gegaan naar wat ze voelen. Ze hebben onderzoek gedaan, elkaar vragen gesteld en hun ouders geïnterviewd. Het eindresultaat is te zien in de theatervoorstelling ‘Wat we voelen’. De voorstelling wordt gespeeld door: Fay Bloemendaal, Aragon van Doesburg, Melda Duran, Lizzy de Jong, Janneke Rijsdijk, Miray Kiyak, Daan van den Hout, Parel Bras, Sanne Vercouteren, Bente Marit Wijsman en Janne Terlingen.

Kaartverkoop
De voorstelling is voor iedereen vanaf 6 jaar toegankelijk. ‘Wat we voelen’ speelt op donderdag 28 februari om 14.00 uur en op zaterdag 3 maart om 15.00 uur. Kaarten kosten € 5,-/ €3,- (t/m 20 jaar) en zijn te bestellen via www.tobe.nl/agenda en aan de kassa van het Energiehuis (alleen pinnen).

Meer informatie over de talentcursussen bij ToBe is te vinden op www.tobe.nl/theater.