Inspire2LiveChoir en Excelsior geven Familie-Kerstconcert

ZWIJNDRECHT – In de Bethelkerk organiseert Inspire2LiveChoir samen met Chr. mannenkoor Excelsior een Familie Kerstconcert op donderdag 22 december 2022.

Het bekende Inspire2liveChoir uit Alblasserdam o.l.v. Peter Overduin geeft samen met het bekende Chr. mannenkoor Excelsior uit Hendrik-Ido-Ambacht o.l.v. Ilona van Grondelle-de Kievit een Kerstconcert op 22 december vanaf 20.00 uur in de Bethelkerk aan de Rotterdamseweg 73 te Zwijndrecht. Verder werken aan deze avond mee sopraan Annelies Schep, organist Edwin Vooijs, pianist Hans Veldhuizen en trompettist Maurice van Dijk. Behalve koorzang zijn er ook diverse instrumentale intermezzo’s en samenzang van bekende Kerstliederen.

De opbrengst van deze avond is voor het Prinses Maxima Centrum, met specifiek het onderzoek naar hersentumoren bij kinderen. Al met al belooft het weer een bijzondere afwisselende avond te worden waarvoor u van harte bent uitgenodigd.

Aanvang: 20.00 uur. Kerk open: 19.30 uur. Toegangsprijs € 15.-p.p., kinderen t/m 12 jaar € 5.-p.p. Kaartverkoop: kaartverkoop@inspire2livemusic.nl of 06-40329257, bij alle koorleden en ’s avonds aan de kerk.