Indische Dansmiddag met livemuziek bij Boven.Live

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Gevarieerde livemuziek, een drankje en een lekker hapje; de allerbeste zondagen beleef je bij BOVEN.Live! Na het eerdere succes van de gezellige Indische dansmiddag zijn gasten zondag 24 april opnieuw van harte welkom om te komen genieten in de Xebiuszaal van Cascade.

Tijdens de Indische dansmiddag ‘Blue Bayou’ wordt de muziek verzorgd door deXanur band en het muzikale duo N’JOY. Xanur is een zeskoppige coverband. Ze spelen een zeer uitgebreid repertoire en treden veel op bij Indische middagen. Het Ambachtse duo N’JOY zingt allround muziek van vroeger en nu. Voor deze middag zullen zij zich meer toeleggen op de Indische muziek.

Natuurlijk hoort hier ook lekker eten bij en is de Indische catering van Ajoe Poetri aanwezig. Gastheer van de dag is Victor van Bronckhorst, tevens is er een Tombola. Mis het niet en zorg dat je er bij bent op deze gezellige zondagmiddag! 

Zondag 24 april, aanvang 14.00 uur. De zaal gaat om 13.45 uur open, eindtijd is 19.00 uur. Kaartjes zijn te bestellen via de website: www.stichting-cascade.nl