Indische dansmiddag ‘Blue Bayou’ bij BOVEN.LIVE

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Na het grote succes van eerdere edities is er zondagmiddag 13 november weer een bijzondere editie van BOVEN.Live. In de Xebiuszaal organiseert Cascade de Indische dansmiddag ‘Blue Bayou’ met livemuziek en lekkere hapjes.

De IVY band en muzikaal duo N’JOY verzorgen deze middag de livemuziek en natuurlijk is er ook Indische catering van Ajoe Poetri aanwezig. IVY is een vijfkoppige coverband. Ze hebben een zeer uitgebreid repertoire en spelen verschillende muziekstijlen. Van ballads tot heerlijk dansbare muziek. N’JOY is een muzikaal duo uit Hendrik-Ido-Ambacht. Het duo zingt allround-muziek van vroeger en nu. Voor deze middag zullen zij zich meer toeleggen op de Indische muziek. Gastheer van de dag is Victor van Bronckhorst. Hij heet je graag welkom in Cascade met zijn inmiddels befaamde kreet: “Gezelllliiigg hé!”. Tevens is er een Tombola.

Gevarieerde livemuziek, een drankje en een lekker hapje en voor de liefhebbers is er de dansvloer… de allerbeste zondagen beleef je bij BOVEN.Live!

Zondag 13 november, aanvang 14.00 uur, de zaal gaat om 13.45 uur open. Eindtijd is 19.00 uur. Kaartjes kosten 15 euro, voor kinderen van 5 tot 12 jaar is de entree € 7,50. Meer info en reserveren: www.stichting-cascade.nl.