Huub Stapel te zien in Cascade met de try-out van ‘Alleen Familie’

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Huub Stapel is terug met een nieuwe onemanshow. In Cascade speelt hij de try-out van ‘Alleen familie’ op zaterdag 15 oktober.

Huub Stapel is de man die Mars en Venus genadeloos langs de meetlat van het leven legde en het huwelijk tot op het bot ontleedde. Hij wijdt zich nu aan een nog groter onderwerp: familie. Want wie is er niet mee opgegroeid? Familie is overal. En dan is er ook nog schoonfamilie, stieffamilie, pleegfamilie, adoptiefamilie, oranjefamilie en de grootste familie van Nederland.

Geen ruzie gaat zo diep als familieruzie. En tegelijk is het de enige band waar je je nooit van kan ontdoen. Een huwelijk kan je ontbinden. Een vriendschap kan je beëindigen. Maar familie blijft altijd. Huub Stapel leidt ons, persoonlijker dan ooit, langs feesten der herkenning en verborgen verledens. Een hilarische, ontroerende en meeslepende voorstelling over die ene noemer waaronder wij allemaal vallen: familie.

Zaterdag 15 oktober, 20.15 uur. Kaarten kosten 28,50 euro, inclusief drankje. Meer info en reserveren: www.stichting-cascade.nl

Foto: Mark Engelen