Programma Big Rivers bekendgemaakt

DORDRECHT – Big Rivers heeft voor 15, 16 en 17 juli weer een gevarieerd programma neergezet variatie. Het programma van At the Boulevard is ook bekend. Tijdens de vier losse shows zullen artiesten als La Fuente, de Vengaboys, Kenny B, Van Dik Hout en de 3J’s optreden. Maar ook in de rest van de stad zijn weer genoeg artiesten en bands te vinden als Happy Tunes, Sugar Queen en de Skadillacs.

Vandaag is de eerste helft van het programma van Big Rivers is bekend gemaakt. Naast de geliefde Big Rivers programmering komt er ook een spetterend programma op de Spuiboulevard. “We zijn heel trots dat we naast onze programmering van blues tot tribute en soul naar jazz, nu ook een geheel nieuw podium kunnen bekendmaken. Onder de naam ‘At the Boulevard’ wordt door ons een heel aantrekkelijk landelijk bekend programma aangeboden” zegt Anouk van Milink.

At the Boulevard

Het festival heeft naast de normale programmering ook vier fantastische shows op het nieuwe podium aan de Spuiboulevard. Vanaf morgen (12 mei) gaat om 12uur de verkoop van de early bird tickets online. 

Op vrijdagavond 15 juli trapt At the Boulevard af met het dance concept ‘Friends on Friday’ met de bekende Dj’s La Fuente en Mr. Belt & Wezol. Zaterdagmiddag 16 juli is voor de liefhebbers van Nederlandstalige meezingers. René Karst, bekend van het nummer ‘Liever te dik in de kist’, maar ook ‘Ik geloof in mij’ ster René Le Blanc komen voorbij. Om er ook een lokaal tintje aan te geven zijn Jan van Est en Feestduo DubbelDik geboekt. De middag zal worden afgesloten met de grote uitsmijter ‘Martijn Fischer zingt hits van Hazes’, dit belooft een groot spektakel te worden. 

Zaterdagavond is de avond voor de liefhebbers van fout, vervolgt Anouk. “Qmusic The Party – 4 Uur Fout! laat tijdens hun toch al toffe programma ook nog eens de Vengaboys voorbijkomen. Op zondag heeft onze nieuwe programmeur Nevyn van Nugteren een dagvullende show geprogrammeerd voor jong en oud.” vertelt Anouk. Voor de laatste show maakt het festival artiesten bekend als Van Dik Hout, Kenny B, de 3JS en The Beautiful Ones. “We sluiten het festival af met spetterend optreden van Q5”. Aldus een trotse van Milink. 

In de binnenstad

Voor iedereen die liever met een drankje door de binnenstad struint heeft het festival ook weer een geweldig gratis programma. De tribute liefhebbers kunnen ook dit jaar weer terecht op het Grotekerksplein voor bands als ABBA Tribute, Happy Tunes en dit jaar Face 2 Face: The Ultimate Tribute to Elton John & Billy Joel. The Billy Joel Experience kent u misschien wel van de SBS 6 show Battle of the Bands, zij creëren samen met RocketMax deze bijzondere tribute. Daarnaast zijn er natuurlijk vele andere geweldige artiesten op de verschillende podia te vinden zoals de Skadillacs, King of the World, Smelly Kitchen en nog veel meer.

Nieuw dit jaar is onze de samenwerking met de MisNixx app. Hierop vind je alles wat je moet weten over het festival en kun je van podium naar podium navigeren. In de aankomende weken zal het festival het programma op de website, MisNixx en de socials vrijgeven. Houd deze vooral in de gaten! Voor meer informatie en tickets, ga naar www.bigrivers.nl, of download de app in de AppStore en Google Playstore.