Zomerprogramma in Cascade voor de hele familie

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De laatste week van het zomerprogramma in Cascade breekt aan. Heb je nog niet genoten van de activiteiten en de gezellige sfeer? Check de website en boek de laatste tickets!

Op het buitenterrein van Cascade organiseert Hi5 Ambacht workshops die deel uitmaken van het culturele zomerprogramma. Woensdag 26 augustus is het thema van de workshops ‘Beeldende kunst’, speciaal voor kinderen uit groep 1/2. De workshops zijn van 09.00 tot 11.45 uur.   
Ook ’s middags kunnen kids (van 5 tot 8 jaar) in Cascade terecht bij de muzikale theatervoorstelling ‘Het Magische Sprookjesboek’. In deze voorstelling neemt Joyce van JMX Events de kinderen mee door drie verschillende sprookjesdeuren die geopend worden via het toverboek van opa. Deze vrolijke show, vol herkenbare sprookjes met een twist, begint om 16.00 uur.

Film en muziek

Tijdens de laatste filmavond van deze reeks, op vrijdag 26 augustus, vertoont Cascade het indrukwekkende oorlogsdrama ‘1917’. Deze film is een brute en heftige film over de Eerste Wereldoorlog, officieel geschikt voor kijkers vanaf 12 jaar. ‘1917’ won twee Golden Globes en wordt unaniem geprezen om het verbluffende camerawerk.
Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij het optreden van de Ambachtse band Belly Button.
Zaterdag 29 augustus verzorgen de bandleden een zomerconcert in Cascade met een afwisselend repertoire vol bekende nummers van onder andere U2, The Beatles, Pink Floyd en vele anderen. Als vanouds zal Belly Button er een groot feest van maken in de theaterzaal en de zomer in Cascade afsluiten met een knaller!

Coronaproof reserveren

Uiteraard is Cascade volledig coronaproof gemaakt en wordt rekening gehouden met de anderhalvemeteropstelling. De theaterzaal is omgetoverd tot een grote huiskamer met een heel relaxt sfeertje. Hier horen natuurlijk lekkere hapjes en drankjes bij; die mogen gewoon mee de zaal in.

Meer informatie over reserveren, kaartverkoop en de coronamaatregelen staat op de website: https://stichting-cascade.nl/voorstellingen Hier vind je ook het complete overzicht van alle activiteiten tijdens de zomervakantie.