Zomerparkdag in teken van duurzaamheid

HENDRIK-IDO-AMBACHT-Water drinken uit een uitlaat, bloemen maken van petflessen, een oldtimer die elektrisch rijdt: een paar voorbeelden van wat u tegenkomt op de Zomerparkdag.

Duurzaamheid is het thema van deze Zomerparkdag, die dit jaar op 31 augustus voor de 17e keer gehouden wordt in Hendrik-Ido-Ambacht. Op deze dag worden de vrijwilligers die Hendrik-Ido-Ambacht rijk is, in het zonnetje gezet. Zij ontvangen van de gemeente een bedankje voor de waardevolle inzet voor hun vereniging.
De Zomerparkdag is dan ook dé dag waarop u kennis kunt maken met verenigingen en organisaties uit Hendrik-Ido-Ambacht.

Programma is een mix van groene inspiratie en entertainment met bijzondere artiesten

Op de Zomerparkdag ziet u demonstraties en u kunt vrijblijvend informatie opvragen bij een vereniging of instelling. Op het duurzaamheidsplein kunt u een workshop volgen, loungen in het groen en meedoen aan bijvoorbeeld de energiefietsenrace. U kunt een praatje maken met één van de twee aanwezige wethouders (of met allebei). En wilt u genieten van muziek en dans, dan bent u welkom op het evenemententerrein. Kijk voor meer informatie naar het bijgevoegde programma met plattegrond, kijk op www.h-i-ambacht.nl/zomerparkdag en bezoek ons op Facebook (@zomerparkdag) en Instagram (gemeentehia #zpd19). De Zomerparkdag begint om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur.